Sofea's Fotopage

Buah Hati Ibu n Abi

By: Sofea Aufa Mohd Fauzi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 21-Mar-2007 00:50 Email | Share | | Bookmark

dia nak cucuk digicam Ibu
perasan spek brand salvatore ferragamo
gambar family at Pokde's house @PD
View all 6 photos...
yang nih latest pix of Aufa. more pix are coming...

sorry ek for the delay. been so hectic 4 the past 2 months. insya allah Ibu akan upload banyak lagi gambar2 Aufa kat sini.

these pix were taken at my bro-in-law's wedding @ Klang. parents ibu pun datang dari JB nak tgk majlis ni , satu sebab dah lama tak jumpa besan diorang. satu lagi sebab kitorang dah lama sangat tak jenguk Aufa eversince kitorang pindah. so nak lepas rindu la ni...

budak kecik nih dah setahun lebih dah. tgh sibuk nak berjalan...dah pandai main2 ngan orang n dah pandai express kemarahan dia. fuhh brutal giler...aritu dia punye marah sampai jari pun dia gigit, berdarah lagi! haiyaaa...haru la beb ko nihh....

so enjoy the pix ekkk..


Wednesday, 13-Dec-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
i love u sayang...

a candid pose of Abi Ibu n Aufa. tengok mulut Ibu n Aufa
mulut mana mulut...?
a gesture of "yesss!!!!!" from her
View all 5 photos...
when these pix were taken, Aufa dah pun 11 bulan 10 hari. kalau flash back masa dia baru lahir macam tak percaya yang dia dah besar camni.

everything yang Ibu nak masa pregnantkan dia mostly accomplished. i wanted her to have big round eyes, and she got it. wanted her to have wavy hair instead of curly hair like mine, and Allah made it for her too. wanted her to be delivered normally, pun sama gak tercapai. mmg bersyukur la sangat2..ALHAMDULILLAH...and up till this time Ibu still tak caya yang Ibu dah jadi...u know...Ibu to a very cute and adorable girl.

cuma satu je la...Ibu n Abi tak de chance sangat nak tgk dia membesar depan mata as most of the parents get to do...tapi takpelah..asalkan Aufa sihat cukupla n Ibu always berdoa semoga rezeki Ibu murah utk dapat keje kat tempat lahir Abi...

so here are some snaps showing how Aufa responded when being asked about her mouth...enjoy..

show me ur mouth sayang....


Wednesday, 13-Dec-2006 00:54 Email | Share | | Bookmark
An outing wif Uncle n Auntie

amboi..suke la tu, sampai terlondeh leher baju tu. seksi tau!
wif mak ngah
org sebelah klang sumer cakap aufa ikut muka ucu. betul ke?
View all 4 photos...
ekceli...ini gambar outdated punyer. gambar raya, masa Ibu tengah nak kemas2 folder, terjumpa lak gambar2 ni. masa ni aufa still lagi kat seremban 2, esok pagi nak balik jb. so Ibu n Abi pon bawak ar mak ngah n ucu g jusco sebab diorang kemaruk nak makan kat kenny roger's. tapi bayor sendiri2 ar..Ibu dah kehabisan bon.....kuikuikui....

outing ke Jusco ni mmg tak nak bawak si Aufa tu, sebab takut dia mengigau kepenatan. Yela baru je balik dari Klang pagi tu. tapi...mmg dah dasar suke berjalan kan, asal dengar je Abi start enjin, dia pun bagi signal kat atuk suh bawak dia kat depan pintu umah, pastu mula la stretchingkan badan dia sambil depa2 kan tangan kat kitorang. memula tu ingat nak buat tak tau je tapi lelama dia menjerit sakan. last2 dengan baju tido dia yang oversized tu, kitorang angkut sekali g jusco. hah baru senyap pastu dalam kete siap joget2 lagi.

so tgkle cemana shekshinye budak kecik ni dengan baju tido dia tu.....


Friday, 1-Dec-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
hon de yomimasu

 
 
 
View all 7 photos...
as'kum..

these are the pix taken by Abi while i was bz scrutinising those tiny balls in the orange rattle that Ibu had bought me several months ago. i was on my way to bite the rattle when suddenly a flat orange box came flying in front of my face. ceh...potong stim betoi...the thing distracted my attention. automatically, i dropped the rattle and took the thing instead. hmm i wonder what this thing is...

then i heard Ibu cheered and said some "Ku..Ku..." but unfortunately i dun understand even a single bit of the werd. but the orange thing really caught my attention as parts of it began to flip as i placed my fingers in it. then i saw some bright pictures with bright colors...they are so beautiful!! and once more Ibu n this time, Abi said werds as i flipped through that thing. and the colors kept mesmerizing me again and again. wowwww.....can i have more of this Ibu, Abi? can' t wait to have this thing stacked up in my possesiion. Tapi Ibu cakap..kena berenti gigit2 barang dulu baru Ibu ngan Abi belikan lagi baaaanyak lagi barang2 ni.

Heee....ok Ibu n Abi...nanti bile balik JB kite main2 dengan benda ni lagi ok? Ibu cakap2 la lagi...so bile Aufa selalu dengar, Aufa cepat faham...lepas tu boleh Aufa cakap balik kat Ibu....

Sayang Ibu...sayang Abi...


Love,
Aufa


Monday, 27-Nov-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Facial expressions

dahle mata pelik, mulut pun pelik sama!
cian...sure ngantuk sampai tak larat nak bukak mata
tgk la Abi tu cayang..
View all 4 photos...
Aufa ni suke wat muke tau...

bukan setakat muka je, mulut pun same gak...

kengkadang tu nampak comel, kadang tu klakar tah macam hape tah dia buat...

pagi ni dia tak cukup tido, so dia tak camera frenly sket. nak2 lagi dia nak balik ke jb pulak. lagi le dia monyok buat perangai macam2 lagi la...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net